Desen Tasarım Ve desinatörlük eğitimi kursu

Tüm sektörlerde olduğu gibi tekstil sektörü de dijital dönüşüm içerisine girmiştir. Tasarım ve çizimler dijital ortamlarda gerçekleştirilerek son ürün halinde getirilmektedirler. Bu anlamda Desinatörler; Desen Tasarım çalışmalarını geleneksel yöntemlerin yerine dijital ortamlarda hazırlamaya başlamışlardır.

Adobe Photshop ve Adobe Illustrator, Desinatörlerin Desen Tasarım çalışmalarında karşılaşılabilecek tüm teknik ihtiyaçlara cevap vermektedir.

Eğitimlerimizde katılımcılara yaratıcı desen tasarımlarının güçlü altyapısının kazandırılması; çizgi, hareket, denge, hacim, oran, form (şekil) ritim, kompozisyon, perspektif, ışık ve renk kavramlarının öğretilmesi amaçlanmaktadır.

Katılımcılarımız eğitim sonunda; Eşarp Tasarımı, Ev Tesktili, Perde Tasarımı, Tesktil Dijital Baskı Tasarımı, Emprime (Parça) Baskı, Tramlı Desenler, Renk Ayırımı, Varyant, Halı Tasarımı, Metraj Desen Tasarımı, Transfer Baskı, Rotasyon Baskı ve Nakış konularında yetkinlik kazanmaktadırlar.

Eğitim süresi 6 ay olmakla birlikte, derslerimiz 8 kişilik özel sınıflarda haftada bir gün 4 saat veya haftada iki gün 4’er saat (3 ay) şeklinde işlenmektedir. Eğitim süresine bağımlı kalmaksızın, katılımcıların öğrenme düzeyine göre kurs süresinin uzatılması insiyatifi (ek bir ödeme talep etmeksizin) gerektiğinde tarafımızdan kullanılmaktadır.

Tekstil sektörü ile iç içe olan kurumumuz; güncel tüm bilgileri, değişim ve yenilikleri katılımcılara aktararak, eğitim süresi boyunca proje çalışmalarıkompozisyon çalışmalarıödev çalışmaları ile bilgi ve çalışma tekniklerini geliştirmektedirler.

Temel ilkesi öğrenme üzerine kurulu olan kurumumuzdan başarılı ile mezun olan katılımcılar, bu süre içerisinde tekstil sektörünün tüm incelik ve detaylarına da hakim olmaktadırlar.

Eğitim sonunda başarı ile mezun olan katılımcılarımıza kurumumuzdan onaylı eğitim sertifikası verilmektedir.

Katılımcılarımız ile aramızda varolan süreklilik bağı; kurs sonrasında da devam etmekte olup, karşılaşılabilecek problem veya ihtiyaç duyulabilecek tüm teknik detaylarda ve güncel bilgi paylaşımında varlığını sürdürmektedir.

Kurumumuzun konumu (Bahçelievler/İstanbul) Şirinevler Meydanda olmakla birlikte; Metro, Metrobüs, Otobüs ve diğer tüm taşıma araçlarıyla kolay ulaşım sağlanmaktadır.

Detaylı bilgi için arayınız: 0212 555 85 85

Eğitmen:

Ömer Yıldız
Grafik & Desen Tasarım Hocası

Ömer Yıldız

Desen, Grafik ve Moda Tasarımı alanında, Tekstil sektörüne yönelik eğitim çalışmaları yürütmektedir.